Novi Sad
09.02.2013.
13:55
Na predstavljanju na sajmu u Londonu, Novi Sad je privukao veliki broj posetilaca, kažu u Turističkoj organizaciji grada.
  • Londonac

    10.02.2013 11:58
    Sajam
    Postovani citaoci,

    bio sam na tom sajmu, i video nista od Novog Sada. Jad i beda i bilo me je sramota! Eto toliko!
    Da li su ovi iz TOS-a videli druge standove, mislim na sajmu, a ne u radnjama u Londonu?
    Pozdrav iz Londona
  • Novosađanka

    10.02.2013 07:54
    Zar Novi Sad ima Turističku organizaciju?
    Po onome šta i kako radi čini mi se da Novi Sad nema turističku organizaciju. A mislim da bi zbog turizma trebalo obnoviti i Gradić u Petrovaradinu i udahnuti mu nove sadržaje.
  • 10.02.2013 00:44
    Koga vi zasmejavate?
    Da sam ja Britanac ne bi mi palo na pamet da dolazim u ovu prljavu rupu ni da mi je sve placeno od strane Novog Sada pored toliko lepih mesta na planeti.
    Jedan je zivot treba ga pametno iskoristiti.
  • Jovanca

    09.02.2013 19:32
    Bas me zanima kako su turisticki poslenici objasnili zainteresovanima kako stici do Novog Sada? OK, prvi deo je jasan, postoji redovna avionska linija London Beograd. A posle? Kako objasnit da za 70km treba minimum 3 sata, javnim prevozom? Ako im kazete da su gradske lopuze ukinule autobusku liniju, sve u dilu sa taksi udruzenjima, britanci vam nece verovati.
  • Novosadjanin

    09.02.2013 17:13
    Ja
    kao rodjeni Novosadjanin mogu da kazem da je NS ruglo nevidjeno.Svako ko je obisao malo Evropu slozice se sa mnom.Tvrdjava neuredna,neobelezena i nebezbedna nema nikakav putokaz na ENGLESKOM itd...Mrzi me da nabrajam.Sve u svemu da budem kulturan NS je dno dna.Beograd jos gori.Smece na svakom koraku i ruzni grafiti .O bezbednosti da ne govorim...
  • Pycayzl

    09.02.2013 16:46
    Novinar sam, tim se dičim, to ne može biti svak!
    Dvadeset puta pomno i desetak puta ofrlje pročitao sam svaki redak u tekstu predmetne informacije, svojski se trudeći da dokučim kako glasi puno ime tog sajma i kakvi su mu tradicija, značaj,renome. Ali, avaj! Ni nužnih generalija, ni datuma održavanja, ni sajta, ni imena makar jednog sagovornika od krvi i mesa... Šta drugo zaključiti nego da se radi o jalovoj propagandi jedne ovdašnje turističke organizacije.
  • pera

    09.02.2013 15:40
    ..
    Svi bi da vide nase manastire.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna